Bist klaar om aan’t werk te gaan?

Niks is minder dan thuis op de bank zitten wanneer je graag aan het werk wilt. Maar hoe vind je nou een baan die bij je past? Misschien ben je wel jaren schilder geweest maar heb je een tijd thuis gezeten en kun maar moeilijk weer aan de bak komen. Het kan ook zomaar zo zijn dat je wel een baan hebt, maar niet een die bij je past… Hoe dan ook, wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden die je leuk vindt en waar je goed in bent. We zijn in het bijzonder thuis in montage-, productie-, schoonmaak-, en een hoop technisch werk. Zoek je wat anders? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Wij helpen je graag wanneer je op zoek bent. Voor ons is mentaliteit veel belangrijker dan ervaring of papieren. Als jij zorgt dat je altijd netjes op tijd bent en je doet wat je zegt, dan zorgen wij dat je op een plek komt waar je past.

Uitzendbureau?

Even alles helder… GewoanSu is een handelsnaam van NedFlex. Voor de verloning verloning en juridische zeken is NedFlex je werkgever. Wij zorgen er wel voor dat je super snel aan het werk komt. Dat doen we via verschillende kanalen en ons eigen netwerk. We helpen je overal waar nodig. Daarna blijven we je contactpersoon voor het verwerken van uren en beantwoorden van vragen.

Wat voor werk?

We zijn voornamelijk actief in de technische sector. We helpen veel mensen aan een baan in de techniek, bouw, montage en alle andere beroepen waar je twee rechter handen voor nodig hebt. We duiken ons eigen netwerk voor je in dus we vinden het vooral belangrijk dat je altijd op tijd bent en doet wat je zegt. Een rijbewijs en vca zijn een dikke pré. Ons netwerk rijkt ver in de schoonmaak en andere sectoren. Dus daarin hebben we ook altijd mooie banen beschikbaar! 

Kanalen

 We kennen een hele hoop leuke werkgevers. Ook werken we veel samen met andere uitzendbureaus zodat we altijd een leuke baan voor je kunnen vinden. Bij ons staat jouw werkplezier centraal en daar zetten we al onze kanalen voor in. Ook weten werkgevers ons geregeld te vinden waardoor we misschien al op zoek zijn naar jou! In zo’n geval weet je de zelfde dag vaak al meer!