Over ons

Waar word je nou echt gelukkig van als het om je carrière gaat? Dat hangt vaak af van de fase waarin jij je bevind. Wanneer je thuis op de bank zit ben je al lang blij dat je weer aan de bak kan. Wanneer je uitzonderlijk goed bent in je werk wil je misschien wel voor jezelf beginnen. Heb je de boel voor jezelf lopen? Dan wil je vast wel op vakantie zonder dat je bedrijf stil komt te staan. Dan heb je personeel nodig waar je op kunt bouwen…

Aan’t werk

Er is werk genoeg! Toch kan het zijn dat je thuis zit of in een baan waar je het niet naar je zin hebt. Misschien word je niet gewaardeerd of heb je gewoon een andere ambitie. Dan wordt het rijd om contact met ons op te nemen! We kijken namelijk graag met je of er ergens in ons netwerk een geschikte plek voor je is. Zo maakt je soms al binnen een paar dagen de volgende stap richting jouw droombaan. 

Voor dyself beginne?

Misschien ben je er juist wel helemaal klaar mee dat een baas je verteld wat je moet doen. Je wilt eigen baas worden. Stel je bent schilder (of strater, timmerman, etc) en besluit als ZZP’er verder te gaan. Schilderen kun je al maar hoe zit het met de rest? Waar moet je allemaal rekening mee houden en hoe kom je aan opdrachten? Wij helpen je op weg.

Personeel…

Nu je bedrijf staat en je al een mooi stuk bent gegroeid, kom je in de volgende fase. Het verschil tussen een bedrijf “zijn” en er eentje “hebben” wordt zichtbaar. Gaat jouw bedrijf door wanneer jij er niet bent? Is het overdraagbaar? Hiervoor heb je betrouwbaar personeel nodig. Is je bedrijf toe aan die fase of zit je daar al lang midden in? GewoanSu heeft het personeel!