Wuust foor dyself beginne? Su mut dat!

Oke, je bent goed in je werk. Je bent zelfs zo goed dat je besluit dat je het zelf beter kunt. Steeds meer specialisten kiezen er voor om als ZZP’er verder te gaan. Maar samen met de vrijheid van het ZZP’er zijn, komt er heel wat om de hoek kijken. Om te voorkomen dat je naast je 40 urige werkweek, ook nog eens 20 uur met andere zaken bezig moet zijn… kun je het beste met een goed plan komen. Zo’n plan is niet alleen handig om de bankt te overtuigen wanneer je geld nodig hebt. Het is zeker net zo belangrijk voor jezelf. Zo kom je er namelijk achter of je overal aan hebt gedacht. Wij helpen je met het opzetten van een plan dat jou helpt om je doelen te bereiken. Daarnaast zorgen we er samen met jou voor dat jij je er aan houdt!

Business plan

We helpen je met het maken van je ondernemersplan. Door dit plan te maken moet je wel over alles nadenken. Je zet allereerst je doelen vast.  Ook krijg je inzicht in wat je nodig hebt en wat het moet opleveren om geld te verdienen. Jij bent een specialist in jouw vakgebied en wij zijn dat in ondernemen. We bemoeien ons niet met hoe een schilder zijn werk moet doen maar helpen met alles daaromheen. Door dit van te voren goed uit te werken ben je overal op voorbereid en ga je goed van start. 

Opdrachten

Leuk en aardig zo’n plan, maar als je geen opdrachten hebt… heb je ook geen geld. Misschien begin je jouw avontuur wal met een mooi gevulde klantenportefeuille. Maar misschien heb je daar ook nog wel helemaal niet bij stil gestaan. Als spin in het web hebben we bij GewoanSu overal ingangen om jouw als ZZP’er in een opdracht te voorzien. Natuurlijk kun je ondertussen zelf ook gewoon op zoek naar opdrachtgevers. Je bent en blijft ten slotte eigen baas!

Stok achter de deur

Als je dat prettig vindt blijven we je naast dat we opdrachten hebben, ook voor een andere reden volgen. We hebben namelijk een plan met je gemaakt. Dat plan moet je natuurlijk wel volgen om je doelen te halen. Daarom checken we ieder jaar, kwartaal of maand even bij je. We nemen dan de actuele staat van je bedrijf door en kijken naar de toekomst. Ben je nog op koers? Waar nodig sturen we bij beantwoorden we vragen. Tussendoor kun je natuurlijk ook altijd met je vragen bij ons terecht.